Palvelut

Kuljetus- ja noutopalvelut
Rakenteiden purkutyöt
Romutus, kierrätys ja paalaus
Leikkaus ja pilkkominen
Hitsaus ja kasauspalvelut
Vaihtolavat
Otamme vastaan
  • Värimetallit: kupari, messinki, alumiini.
  • Ruostumaton teräs.
  • Kaapelit
  • Rauta ja peltiromu
  • Romuautot
  • Akut

Metallien vastaanotto

Vastaanotamme veloituksetta yksityisiltä ja yrityksiltä metalliromua Itä- ja Kaakkois-Suomen alueelta. Lajittelemme sekä paloittelemme romut ja toimitamme edelleen raaka-aineeksi koti- tai ulkomaisille tuotantolaitoksille.

Päivän hinta

Suuremmista romueristä ja värimetalleista maksamme käteisellä päivän hinnan. Pienerät punnitaan laitoksellamme ja suuret erät läheisellä autovaaalla.

Virallinen kierrätyspiste

Olemme virallinen kierrätyspiste romuautoille, akuille ja renkaille, annamme autosta aina romutustodistuksen. HUOM! Ongelmajätteitä emme ota vastaan.

Laatustandardi

Toimimme ISO 9001 laatustandardin mukaisesti ja meillä on voimassa oleva ympäristölupa sekä suomalaisen terästeollisuuden myöntämä oikeus suoriin tehdastoimituksiin.

Nouto- ja kuljetuspalvelut

Noudamme romuja omalla kalustollamme sopimuksen mukaan. Pienerien noudosta veloitamme erikseen. Tarvittaessa tuomme käyttöönne vaihtolavoja. Kysy myös muita astioita romujen keräykseen.

Tee metallien kierrätyksestä helppoa

Romuosma tarjoaa kierrätykseen tarvittavan kaluston ja työvoiman käyttöösi: vaihtolavat, kuorma-autot, purkuvälineet ja pillimiehet. Haemme myös yksittäiset romumetallikuormat ja hoidamme purkutyöt.

Romuosma on joustava yhteistyökumppani, henkilökuntamme on osaavaa ja asiakaspalveluumme saa aina yhteyden. Toteutamme työt täsmällisesti sovittuna aikana.