Meiltä löytyy apu raudan puutteeseen!

RAUDAN AMMATTILAINEN

Vastaanotamme ja keräämme metalliromua Itä- ja Kaakkois-Suomen alueelta. Lajittelemme sekä paloittelemme romut ja toimitamme edelleen raaka-aineeksi koti- tai ulkomaisille tuotantolaitoksille. Myymme teräs-, RST- ja alumiinituotteita. Varastoissamme on runsaasti käyttöteräksiä (levyjä, putkia, palkkeja, verkkoja), sekä uutta että kohtuuhintaista 2-valintaa.

Toimimme ISO 9001 laatustandardin mukaisesti ja meillä on voimassa oleva ympäristölupa sekä suomalaisen terästeollisuuden myöntämä oikeus suoriin tehdastoimituksiin.

Olemme virallinen kierrätyspiste romuautoille, akuille ja renkaille.

MONIPUOLINEN RAUTAKAUPPA

Myymme paljon terästä eri muodoissaan maatiloille, yksityisille, rakennus-, metallialan -, sekä  teknologiayrityksille. Toimitusmäärällä mitaten olemme Savonlinnan alueen suurin rautakauppa.

Kehitämme valikoimiamme jatkuvasti ja jos meillä ei juuri silloin satu olemaan tuotetta hyllyssä, toimitamme tilauksesta.

RAUTAISET PALVELUT

Romutus, kierrätys ja kuljetuspalvelujen lisäksi leikkaamme raudat ja teräkset määrämittaan. Teemme asiakkaillemme myös hitsaus- ja esikasaustoitä.

Hitsaustarvikkeita on myös myynnissä monipuolinen valikoima järkihintaan.

METALLIROMUN KIERRÄTYS

Vastaanotamme veloituksetta yksityisiltä ja yrityksiltä kaikenlaista metalliromua autot mukaan lukien.

Kuulumme viralliseen romuautojen kierrätysrenkaaseen ja annamme autosta aina romutustodistuksen. Olemme myös virallinen akkujen ja renkaiden kierrätyspiste.

Suuremmista romueristä ja värimetalleista maksamme päivän hinnan. Pienerät punnitaan laitoksellamme ja suuret erät läheisellä autovaaalla. Noudamme romuja omalla kalustolla sopimuksen mukaan, pienerien noudosta veloitamme. Tarvittaessa tuomme teille vaihtolavoja. Teemme myös metallirakenteiden purkutöitä sopimuksen mukaan. HUOM! Ongelmajätteitä emme ota vastaan.